0

၀ိုက္ဖီ
အတဲြ (၁၃)၊ အမွတ္(၈)

ဒီတစ္ပတ္ေတာ့ ငွက္ေပ်ာဖူးအခ်ဥ္ခ်က္ေလး ခ်က္ထားပါတယ္။ ငွက္ေပ်ာဖူးကုိ စပါးလင္နဲ႔ သက္သက္လြတ္ခ်က္တဲ့ သာမညေတာင္က စတိုင္ကုိ မွီျငမ္းခ်က္ျပဳတ္ထားတာပါ။

၀ုိက္ဖီကေတာ့ သက္သတ္လြတ္မဟုတ္ဘဲ ပုစြန္ေျခာက္ကေလးနဲ႔ ခ်က္ထားပါတယ္။

ငွက္ေပ်ာဖူးကုိ အၾကမ္းေတြခြာ၊ အတြင္းထဲက အသားႏုႏုကုိ ခပ္ပါးပါးလွီး၊ မန္က်ည္းေရ ၁၀ မိနစ္ေလာက္ စိမ္ထားပါ။ မွ်င္ငါးပိ၊ ပုစြန္ေျခာက္ကုိ စပါးလင္နဲ႔ေရာေထာင္း၊ လွီးထားတဲ့ ငွက္ေပ်ာဖူးနဲ႔နယ္၊ ေရေလးထည့္ၿပီး မီးဖိုေပၚတင္၊ လံုးခ်က္ခ်က္ပါ။ ေရကုိေတာ့ ငွက္ေပ်ာဖူးႏူးအိေအာင္ ေရလိုသေလာက္ ထည့္ခ်က္လိုက္ၿပီး ေရစပ္စပ္ေလးနဲ႔ ခ်ပါမယ္။ စပါးလင္နံ႔ေလးသင္းေနတဲ့ ငွက္ေပ်ာဖူးဟင္းတစ္ခြက္ကုိ အရသာေတြ႕လိမ့္မယ္လို႔ ေမွ်ာ္လင့္ရပါတယ္။

Aye Chan Mon# Credit To :http://www.7daynewsjournal.com/
မိတ္ေဆြဒီလင္႔ https://www.facebook.com/excellencemediaကလစ္ေလးတခ်က္ႏွိပ္လိုက္ရုံျဖင္႔ သတင္းအစုံကို ဖတ္ရမွာပါ ႏိုပ္ဘို႔မေမ႔နဲ႔ေနာ္

Post a Comment

 
Top